2024-06-15
好耐冇食放题,放工揾埋老妈子去附近食餐番餐😆极尚大喜屋不嬲价钱相宜,而且食物选择众多,加上质素又唔错,而且地方阔落,今餐都食得好开心😍今次一嚟就叫咗好多刺身,有三文鱼、带子、虎虾、甜虾、希灵鱼等等,三文鱼果然最高质素,厚身得来劲鲜甜,配埋豉油加Wasabi一流🤭另外仲喺自助区度夹咗好多冻虾、麻辣小龙虾、濑尿虾、田螺等等,冻虾质素最正,有肉地得来,而且够新鲜,我哋两个人都食咗两兜🥰另外串烧方面都非常之高质素,尤其是系个盐烧牛舌,拍得住坊间嘅串烧专门店,牛舌有咬口,而且烧得好香,翠玉瓜都值得一赞,好厚身非常多汁😋佢哋今次仲有个期间限定榴梿,一上枱就超级香,对于我哋两个都系榴梿lover嚟讲一流☺️ 牛肉乌冬、紫心丸、牛油粟米、榴梿丸等等都好好食,整体嚟讲食物水平非常唔错😍甜品方面最抵食系Häagen-Dazs雪糕我都食咗两杯士多啤梨味,而且饮品方面好多选择,攞咗佢哋自家制嘅白桃乌龙、仲有珍珠奶茶,正常发挥🥰