2024-11-02
今日同朋友去shopping行到有D肚饿讲好想食窝夫、就想起呢一间Terrace in Seaside 韩式餐厅入咗去食、每一次去到都有新款式美食☺️!.乌卒卒墨汁八爪鱼炖饭 $115呢一碟墨汁八爪鱼炖饭卖相黑白交配🤔、整碟食到入口八爪鱼口感烟韧带点鲜味😋、配埋炖饭入口烟糯浓浓墨汁味道特别、加埋D沙律酱味道都几好!都几好.极度惹味泡菜八爪鱼紫菜包饭 $132呢一款八爪鱼紫菜包饭卖相圆碌碌细细件🤔、望著都好想食🤤、整件紫菜包饭配答味道特别、浓浓惹味酱汁夹著系八爪鱼同包饭、食到入口烟韧惹味带点爽口、整件包饭我觉得几特别!.开心果蜜糖窝夫 $138呢一份蜜糖窝夫好吸引份量十足😲、整份一共分开三层每一层夹著忌廉同开心果酱、更加香甜又滑口😋、尤其是窝夫好香蛋味口感松软、加埋脆脆蜜糖同粒粒开心果、多重口感加埋窝食超正👍!.人生迷芒的芒果沙冰 $68呢一杯芒果沙冰金黄色卖相都又吸引、系以半个芒果放系杯上面作装饰😯、饮到入口清香带点绵滑口感😋、甜度适中醒胃都几好饮!.济洲柑橘乳酸梳打 $48呢一杯乳酸梳打渐变色卖相🤔、色彩缤纷都几靓😍、感觉夏日慢慢转秋意感🤭、饮到入口酸酸甜甜清爽口感😚、味道我觉得都几好
乌卒卒墨汁八爪鱼炖饭 $115
都几好
极度惹味泡菜八爪鱼紫菜包饭 $132
呢一款八爪鱼紫菜包饭卖相圆碌碌
开心果蜜糖窝夫 $138
人生迷芒的芒果沙冰 $68
济洲柑橘乳酸梳打 $48
呢一杯乳酸梳打渐变色卖相🤔、
色彩缤纷都几靓😍、感觉夏日慢慢转秋意感🤭、饮到入口酸酸甜甜清爽口感😚、味道我觉得都几好!