2024-01-01
自从米纸介绍完马鞍山间Sick Burger,一直都想试下🥰 知道铜锣湾有分店,我又过开希云街,啱啱系对面,咁就啱晒啦😎 餐厅系地铺,带一点美式设计风格,餐厅里面仲有大大只字写住<撚手汉堡>同埋<摇奶圣手>,即刻知道要叫咩啦😆竟然见到访问中嘅老细,真人仲有型过上电视,心心眼😍🌟撚手牛肉汉堡卖相极吸引😍 除咗啱啱煎熟嘅汉堡肉之外,仲有煎蛋同烟肉,蛋汁溶入咗成个汉堡包里面,无可抗拒既诱惑😎🌟招牌牛肉汉堡(双层)其中一个汉堡紧系要叫双层试下啦😂 双倍口感,双倍滋味🤩真系超级劲满足呀😍值得一赞系佢嘅肉保持到肉汁之余,唔会成个包都好油,两个汉堡包嘅面包都做得非常出色🫶🏻 谂返我上次喺中环食𠮶个汉堡包,上下层包都湿晒,搞唔掂,呢个真系啱晒我口味🫶🏻🌟黑啤葱油洋葱圈个炸粉真系好香,出面食唔到,呢个洋葱圈绝对系必点👍🌟薯条呢度嘅薯条唔会好油,而且粗身,好味又够热,有机会试下佢嘅金沙黄紫菜薯条或者期间限定嘅黑松露薯条,相信以佢薯条嘅质素,应该超正😎🌟阿华田奶昔好好味呀,不愧为摇奶圣手🤩 够冻,够滑又唔算好甜,配埋阿华田脆脆同棉花糖,简单好味又同汉堡包夹👍Sick Burger 真系冇改错名,佢哋真系‘’
竟然见到访问中嘅老细,真人仲有型过上电视,心心眼😍
🌟撚手牛肉汉堡
🌟招牌牛肉汉堡(双层)
🌟黑啤葱油洋葱圈
个炸粉真系好香,出面食唔到,呢个洋葱圈绝对系必点👍
🌟薯条
🌟阿华田奶昔
Sick Burger 真系冇改错名,佢哋真系‘’识‘’点做Burger😆 好彩我今日早到,1215之后都陆续有捧场客喇, 大家黎开铜锣湾或者马鞍山,真系可以专登嚟试下,值得㗎!真心推介🫶🏻