之前放假成日想系柴湾揾间coffee shop chill下都无咩选择 有日系openrice search到呢间位于工厂大厦既咖啡室 点知大有惊喜🥳一入门口首先就比块手写menu黑板吸引住 睇得出老板系设计上花左唔少心思💛餐厅摆设同背景音乐都偏向小清新风格 得闲黎睇下书做下野都几叹!我地嗌左all day breakfast同kimchi risotto 份量好足 CP值max!平时好钟意食泡菜炒饭 点知泡菜risotto仲正 酸酸辣辣加上海鲜既鲜咸同risotto既texture 劲夹劲开胃不过黎到既时候撞正lunch hour都几full 建议大家2点左右先黎食 咁就perfect啦 好彩有枱岩岩食完我地有张窗口位座 可以望住个海食饭✌🏽老板特登留左个少少空间整到成个自修室library咁 佢话d书可以随便攞黎睇 有需要可以影印资料都ok 呢个concept唔错!推荐!

All  day  breakfast
泡菜海鲜意大利饭