2021-04-12 32 浏览
哩间值得推介今晚即兴约了组女食饭,见到门口已经好吸引,讲讲下发现大家都将哩间放咗入「想食」名单中🤣红砖墙好有历史玩味,高凳高台成个感觉好时尚,坐得都舒服!欣赏台上设有手套,赞!样样野都好好食!❤️highly recommend去试!❤️.和牛汉堡 $82 😋😋😋😋😋哇,咬落去爆汁,虽然带晒手套,啲肉汁都流晒出黎~入口即溶,第一次食汉堡系配炸洋葱丝,再加provolone cheese,哩只芝士我食到!成个包好好味!.烧菠萝鸡腿汉堡 $68 😋😋😋😋😋个鸡炸得好好,又大件,酱多,配车打芝士,夹埋整体好丰富,睇图三,系咪好震撼!.跟餐 $20我哋两个都跟餐,配油皮薯条和薯格两份食,另加$5配乌龙茶、椰青水,两样新鲜炸,薯格更胜一筹,炸得好香脆带点辣,店员推介佢地的自家制辣酱(图五),好食呀!系咁点酱!.
哩间值得推介
样样野都好好食!
❤️highly recommend去试!❤️
和牛汉堡 $82 😋😋😋😋😋