2017-01-30 86 浏览
听闻柯士甸道间马会经常中六合彩, 咁我就特意走去买一买个运气返黎啦, 买左六合彩之后, 经过见到间餐厅, 价钱都吾算太贵, 就入去食啦入到去, 店员拎左个黑色壁报板出黎, 原来系SET DINNER既餐牌, 都几有心思几特别未食前菜之前, 店员拎左盘墨西哥薄脆片, 墨西哥薄脆片再点辣酱黎食, 辣得黎又够脆身, 唔错, 因为够辣, 都几开胃前菜系火箭菜鲜芒果汁伴虎虾沙律, 火箭菜既青涩味道, 伴配芒果汁, 感觉几持别, 芒果几鲜甜, 虎虾够Q弹汤系田螺忌廉白菌汤, 内里除左有田螺粒之外, 又有蔬菜粒提升咬口, 汤头饮落几CREAMYMAIN 系炭烧美国西冷排伴红酒汁, 外表烧成一格格, 卖相几吸引, 而且够大块, 三百几蚊个餐都算值得, 令我赞既西冷扒里面筋,口感较强但不会靱,肉味较强, 而且好JUICY, 正!意猷未尽既我点左个精选甜品并盘, 有TIRAMISU, 三色啫喱, 奶冻同雪芭, 我最BUY系三色啫喱, 三只色夹埋特特别, 甜度刚刚好