2023-05-29
1968 浏览
staycation包早餐 ,估唔到个环境系咁靓 ,早餐超丰富 ,酒店本身已经喺半山, 背山面海, 环境一流。 自助早餐非常丰富, 仲要喺泳池旁边 ,真系灿烂嘅阳光, 蔚蓝色嘅天空, 再加上清澈嘅池水 ,坐喺餐厅中间已经系赏心乐事。 星期一早上人不算多, 气温都系啱啱好, 非常舒服, 坐低饮杯咖啡 ,烘两块无花果麦包 ,先食新鲜生果 ,有波罗,蜜瓜, 莲雾, 蓝莓,红莓 ,西瓜, 香蕉,苹果,橙, 最特别嘅就系有啲酒煮生果。 烟三文鱼,各式火腿,烟肉, 各款芝士 一应俱全, 年中式点心粉面都有。 自助咖啡应有尽有, 仲有蛋 station , 炒蛋煎蛋烚蛋奄列都有, 我哋就叫咗素菜奄列, 煎得好靓, 加少少海盐就已经美味无比。 honey钟意食甜品 ,呢度早餐提供梳乎厘班戟 ,开心到飞起, 现叫现整, 加啲热嘅糖浆, 仲有雪白软滑嘅cream ,两嚿胀卜卜嘅梳乎厘班戟, 好快就畀佢食晒。 佢话多咗呢个甜品, 本来八十分嘅早餐变咗一百分。 好似小朋友咁 ,呢度啲人都好斯文 ,食嘢好安静, 服务一流 ,执嘢好快手, 保证人客食得舒舒服服 ,处身喺咁靓嘅环境入面, 出面绿树林荫, 蓝天碧海
好似小朋友咁 ,呢度啲人都好斯文 ,食嘢好安静, 服务一流 ,执嘢好快手, 保证人客食得舒舒服服 ,处身喺咁靓嘅环境入面, 出面绿树林荫, 蓝天碧海, 几种唔同嘅雀仔飞嚟飞去, 陪住我哋度过一个愉快嘅上午。