2023-12-06
开心果梳乎里Pancake $138+1我觉得可以一试, 一黎花款比较多, 二黎份量都足今次我地叫左开心果, 成碟都系Nuts , 啖啖都有开心果不过佢同所有香港嘅梳乎里Pancake 都系同一个问题, 蛋香唔够, 可能真系日本仔用反日本蛋系唔同D 有三件, 而且D 酱都唔孤寒2个人食岩岩好, 一旧又唔够, 每人1.5旧都有D 意犹未尽~~明太子蟹肉意粉 HK$138+1份量有诚意, 2个人share 又系岩岩好又唔会太济. 但冻左个Cream 会鲸左少少, 建议趁热KO. 我地仲有叫个照烧汁肉眼 HK$168+1, 唔记得影, 肉眼都几厚身, 唔会过熟, 煎到5-6成, 如果你食唔到咁记得讲声~ 照烧汁个味唔系好出, 但够味唔洗加盐/黑椒要赞嘅系waiter keep住有帮我地fill 水, 但收碟就快手同急左少少同个frd 吹住水食系咁问几次收得未...
我觉得可以一试, 一黎花款比较多, 二黎份量都足
今次我地叫左开心果, 成碟都系Nuts , 啖啖都有开心果
明太子蟹肉意粉 HK$138+1
份量有诚意, 2个人share 又系岩岩好又唔会太济.
唔记得影,
照烧汁个味唔系好出, 但够味唔洗加盐/黑椒
同个frd 吹住水食系咁问几次收得未...
题外话/补充资料:
铺面唔算一间实铺, 似间出黎咁😂😂
反而多左空间感无咁焗促