2024-05-30
呢间野真系愈做愈差,食物差,态度差,唔会再帮衬亦都叫亲戚朋友唔好再帮衬!首先讲下态度 。收银个呀姐成尊佛咁坐系度,落order买野食好似去求佢咁 ,都算 。我去买一家人既外卖,其中一个系烧腩河,个收银呀姐同我讲无烧腩,咁咪问下屋企人想转咩啦,问完话要油鸡河,你先同我讲话无河粉?你玩呀?定扮麦兜? 你唔一次过讲无烧腩无河粉?食物质素 。个干炒猪颈肉河系差既(又话无河粉!?),多油到个底啲油倒到出黎,又无锅气,成盒野好似比啲油浸熟浸热佢咁 。而啲烧味真系不知所谓! 烧鹅肉干到柴皮咁,烧鹅皮韧到块胶咁!叫瘦叉烧,你比啲又㶶又得返肥膏既我,咩意思?仲要返到屋企打开袋先发现乜野酱都无比到!!!烧鹅无烧鹅酱,熏蹄无醋!!!(唔系自动比架咩?定系要自己出声话要?)系马鞍山住左咁多年,帮衬呢间野都唔少次,真系睇住佢愈做愈差!我好少写食评或black list餐厅,但系经过今次之后,我真系忍唔住要完全black list左佢!