2023-12-10
今晚红磡食饭 所以晏昼都黎呢一头活动😆我学拣左两个lunch set $138一品料理有三个支豆春卷第一次食 唔系炸到好脆𠮶啲春卷 好似冇咁热气 点埋个支头酱食几特别👍个鸡肝多士唔系好腥 唔重啲肝味 连我呢个平时唔食肝嘅人都觉得ok👍仲有个味噌青瓜好脆好清爽☺️☺️✨虎虾浓汤面 +$50只虾超!超!超!大只🤩 外面炸到好脆 入面只虾好新鲜好实肉 仲要有膏添!!!个汤非常稠 好浓虾膏虾嘅香味 浓而唔咸👍👍 不过我地觉得个面可以爽口弹牙啲✨豆乳麻辣担担冷面 +$10职员同我地讲呢个好辣🤣🤣 我地话平时食开谭仔三小 佢就建议拣个小辣 辣度啱啱好 👍 对比起个浓汤面呢个非常清爽 啲肉碎有啲辣味几好食串烧我地拣左呢4串,排名系蟹肉牡蛎,密瓜牛卷,葡提鸭卷,烧牛柳粒。蟹肉鲜甜 牡蛎多汁香蚝味😋😋 密瓜牛卷个密瓜好甜👍👍 配埋个牛都好夹👍 葡提鸭卷上面有啲柑橘酱咁几清爽😋 牛柳粒就最普通🙈 烧得唔够juicy 总括黎讲味道都好好 服务都唔错 环境都舒服 可以一试味道❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️💔服务❤️❤️❤️💔环境❤️❤️❤️💔💰午餐人均~$190(收+1)
今晚红磡食饭 所以晏昼都黎呢一头活动😆
味道❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️💔
服务❤️❤️❤️💔
环境❤️❤️❤️💔
💰午餐人均~$190(收+1)