2023-04-21 49 浏览
真系估佢唔到啊!侧边系车房及教会、巴士站,平日一定唔会无啦啦行过,果然酒香不怕巷子深!餐厅行日式串烧店风格,店内的装饰几可乱真,令你像身处东京的居酒屋一样,啲枱凳都坐得好舒服嘅,唔会有好逼夹嘅感觉。睇咗下餐牌,除咗出名嘅串烧之外,还有主食,睇落都好啱重口味嘅我串烧需要时间,所以餐厅好贴心咁准备咗餐前小吃俾我哋,仲要系凉拌牛脷小食!所以等紧嘅时候都唔会觉得好肚饿🤤首先出场嘅系麻辣汤乌冬跟叉烧,汤底酸酸辣辣,啲乌冬都好滑溜,份量又唔会好多,唔会话食撑饱你,反而令到你好开胃咁样好期待去食佢哋嚟紧嘅串烧!串烧方面,我样样都烧得够干身,果然系招牌啦,尤其要试吓紫苏豚肉卷,好Juice,加埋紫苏嘅香气真系好夹㗎!个酱油年糕串都好惊喜呀,出边系脆卜卜嘅,入边软糯到都可以拉丝,好满足嘅一餐!成晚体验都好愉快,已经想再去食多次了

成晚体验都好愉快,已经想再去食多次了

凉拌牛舌
麻辣乌冬