2023-09-04 78 浏览
平时好少食开卤味 但系今次收工同啲同事行过见到又好似几好食咁 所以就劲即兴入咗去食😂😂嗌咗几个小菜 因为平时都唔冇食开所以都唔系好知嗌啲咩 所以就问下老细有咩好食 老细同老板娘都好好人 好热情 介绍有咩好食抵食 仲送左汤同野饮俾我地 我地4个人叫左5个𩠌 样样都大大碟好食得黎又唔会太过腻 有d卤水会好油 食到最后个胃好辛苦 但呢间唔会 值得一赞 第一次食春菜 有d似好淋既芥兰 好入味 仲有d腩肉食下 解下腻唔错鹅肉例牌 老细加左d鹅片俾我地试下 超好!!! 鹅肉真系多肉 唔会全部都系骨 垫底仲有花生豆付送!豆付系超级超级推荐 豆香浓 夹落唔会散晒 但又唔会好实 真系松软 😂虽然佢真系只系豆付 但真系好好食冻乌头唔错👍🏻 4个人都食 唔会太细条呢个猪红重点唔系猪红 系个汁 个汁真系正 好似偏甜既沙嗲汁 挂住d猪红一流猪手叫左一只试下味 多肉既 但相比其他就普通少少 可能唔系咁中意食猪手😂总括:好食 亲切!老板佢地好人到好似老豆老母咁😂仲问我地要唔要多碗汤
我地4个人叫左5个𩠌 样样都大大碟

冻乌头唔错👍🏻 4个人都食 唔会太细条