2024-10-05 205 浏览
#嚟到一间橙色为主题嘅餐厅,开头我仲以为食南瓜,点知原来都有好多款式极度惹味泡茶八爪鱼饭卷🍘呢度菜,足够3个人食,份量大,卖相靓,而且够晒饱肚,仲有好大粒八爪鱼喺度,好适合钟意食八爪鱼嘅人😼人生迷芒的芒果沙冰🍹杯芒果沙冰入面有柚子,饮完真系好迷惘,大家可以叫杯嚟试吓个感觉,希望你饮完可以揾到个目标,应该下次再叫呢杯嘢要走柚子济州柑乳酸梳打🍹但呢杯乳酸梳打就十分不错,卖相方面吸引,味道都好清新,可以增加胃口,又可以解渴乌卒卒墨汁八爪鱼炖饭🍛呢个乌卒卒八爪鱼饭,食完个口会黑麻麻,非常之适合,情侣用嚟食饭,整污糟大家个嘴跟住再影相,可以留下一个美好嘅回忆开唔开心试咗先知嘅开心果蜜糖窝夫 至于呢一个甜品,我觉得都算系一个唔错嘅新尝试,大家真系可以试吓,试咗先知开唔开心嘅蜜糖窝夫🧇
#

极度惹味泡茶八爪鱼饭卷🍘