2019-09-28
啱啱今日嚟到葵芳新都会睇戏,系睇戏之前就梗系要医饱个肚先啦,喺戏院隔离有餐厅,见到有位就入去坐低叫咗三样嘢食。首先叫咗个吞拿鱼蒜香鸡芝士蒜蓉包,我就比较钟意食鸡肉蓉𠮶只,贪佢有层芝士系上面铺相,配埋个蒜蓉包真系好好食,吞拿鱼我就本身一般般,贪佢有层芝士系上面,配埋个蒜蓉包真系好好食,吞拿鱼我就本身一般般,但我朋友钟意食吞拿鱼就食得好开心。肉酱意粉不过不失啦,佢都几够多酱,意粉呢又唔会黐埋一旧旧咁,捞埋啲肉酱食都几好味。之前一直都未试过呢个牛油果pizza,平时都OK会食牛油果嘅食物,但食完呢个Pizza之后我发现新大陆咁,冇谂过牛油果同Pizza都可以咁架,上面仲配埋啲蕃茄粒粒咁都几健康又够Fresh🥰总结,呢度个牛油果pizza系少有餐厅有嘅菜式,所以我都几推荐。