2025-01-08
烧烤堂喺晚餐嘅时段真系一位难求. 好彩我醒目嘅朋友有订位🥰如果唔系果日真系冇得食入面嘅感觉有少少似日式嘅居酒屋. 原来座位数量都唔少. 但依然坐满晒人. 食物质素一定有返咁上下!充满期待嘅我哋就梗系嗌到成枱都系野食啦🐔盐烧鸡皮第一次见到咁薄又大大块嘅鸡皮.香脆而且唔会好油. 调味啱啱好🍞焦糖青苹果鹅肝多士大大发鹅肝胀卜卜. 配埋用焦糖烧香咗嘅青苹果食好清新🐮牛舌拖罗厚切嘅牛舌烧得啱啱. 爽弹又咬口🐷豚肉节瓜波板糖(附月见)节瓜同埋薄片嘅豚肉卷埋一齐成支波板糖咁. 亦都增加咗口感. 点埋月见酱味道更丰富🐚浜烧活北寄贝调味好简单. 但烧得好好食. 北寄贝鲜甜弹牙🦪蒜蓉烧蚝丰富嘅调味令到烧蚝更加惹味. 消耗无腥味而且饱满🍢尖椒皮蛋烧豆皮好新颖嘅一款串烧. 豆皮包住咗尖椒皮蛋. 咬落去味道好香浓🐮A4和牛一入口浓郁嘅牛肉味同油脂香喺口腔度爆发. 徘徊咗好耐🍆川烧蒜蓉茄子另一款好新颖嘅嘢食. 用咗四川嘅辣椒粉代替蒜蓉去烧. 香辣惹味叫咗嘅嘢食嘅款式多到讲唔晒. 但整体质素都唔错. 冇一样嘢系伏而且价钱都唔贵. 特别系嘢饮廿几三十蚊大大杯. 一杯青柠梳打竟然可以有1.5个青柠真系好少🤭呢一餐用咗
🐔盐烧鸡皮
🍞焦糖青苹果鹅肝多士
大大发鹅肝胀卜卜. 配埋用焦糖烧香咗嘅青苹果食好清新
🐮牛舌拖罗
厚切嘅牛舌烧得啱啱. 爽弹又咬口
🐷豚肉节瓜波板糖(附月见)
🐚浜烧活北寄贝
好新颖嘅一款串烧. 豆皮包住咗尖椒皮蛋. 咬落去味道好香浓
🐮A4和牛
一入口浓郁嘅牛肉味同油脂香喺口腔度爆发. 徘徊咗好耐
🍆川烧蒜蓉茄子
而且价钱都唔贵. 特别系嘢饮廿几三十蚊大大杯. 一杯青柠梳打竟然可以有1.5个青柠真系好少🤭呢一餐用咗唔系好贵嘅价钱竟然可以食到超级饱
啱晒同朋友嚟一边饮番杯一边慢慢食串烧❤️