2023-09-03 984 浏览
自助早餐提供左好多种选择,我略略讲吓几种虾饺系香港自助早餐中常见嘅选项之一。呢到嘅虾饺做到皮薄馅靓,月薄对嘅皮包裹住虾肉馅,弹牙的口感同鲜美嘅虾肉。呢到仲提供左辣椒油、豉油等等嘅蘸料,以增添风味。炸饺子,呢到嘅饺子系馅料猪肉,经过炸至金黄酥脆。外皮酥脆,内馅鲜嫩多汁,提供左强烈嘅口感对比。再配搭埋辣鸡酱,简直系画龙点睛。西多士(法式吐司)一朝早呢度已经会提供西多士。煎炸到金黄色嘅面包片,配搭埋呢度提供嘅唔同配料,好似枫糖浆、朱古力酱等,增添唔少风味。西多士的外层酥脆,内部柔软,提供了口感上的对比同美味的享受。另外呢到有提供两款两款肠仔,两款都好好食,好有肉香,一款硬身嘅口感,另一款较软身。自助早餐通常都提供多种饮品比我地拣,但奶就多数得牛奶,但呢到就提供左包括全脂奶、脱脂奶、鲜奶、谷物奶、豆奶。系一个相当之丰富嘅选择。
自助早餐提供左好多种选择,我略略讲吓几种

2023-09-03
早餐