2020-12-09 912 浏览
一间屹立元朗多年嘅传统饺子店,除咗有多款饺子之外,仲有云吞,同唔同嘅小食😋 上汤什锦饺子净食 ($39)真系太多款口味嘅饺子,一时之间拣唔到,所以拣左什锦口味,会随机得到8只饺子🥟 另外再加$10选多款炆牛腩😛 饺子每粒都唔同味,真系咬开粒粒有惊喜😋 最钟意青瓜口味,又清新又爽口👍🏼 炆牛腩炆得入味够淋,个腩汁令个汤底更浓,捞面一流🤤全虾云吞拼猪扒米线 ($37+$3)呢度嘅另一特色,全虾云吞,即冇肉版本😋 大大粒虾肉,钟意食虾会好啱,但我都系钟意有d肉平衡吓😂 下次试返正常版先😌 猪扒都系大推小食😍 腌得够味,炒得又香又酥,肉质软腍唔干,成块扒唔多肥膏,全部清哂🤤🔅惠顾任何面食,可加$4冻豆浆/菊花蜜,$12效外油菜眼见店员喺唔洗招呼客人时就会走去包饺子,就已经知需求几大😂 除咗客人堂食完会再外卖一d生饺外,仲有不少客人路过会买,感觉比超市买嘅更好味更健康☺️ 食完后就会知买咩味返去储粮😝

上汤什锦饺子净食 ($39)

全虾云吞拼猪扒米线 ($37+$3)

🔅惠顾任何面食,可加$4冻豆浆/菊花蜜,$12效外油菜