2021-11-20 156 浏览
打冷呢一样野真系隔一段时间就会想食,虽然我明白猪红唔系个个人都接受到,我真系好想推介呢个猪红俾大家😂😂👅韭菜猪红 $55呢个猪红真系唔讲笑,首先佢猪红份量已经好多,每旧猪红都大大粒,唔会用韭菜占大部份,咬落去猪红仲要弹牙,完全系新鲜嘅感觉!!猪红偏甜,加埋佢个汤底真系不得了,另外唔食韭菜嘅朋友可以试吓叫萝卜底,之前食过,萝卜都系入哂味!👅镇店蚝仔粥 $105(煲) $55(碗)其实我都几钟意有啲打冷舖头有得拣煲或者碗,有时得两个人食嘅话就方便好多~呢个蚝仔粥,蚝仔份量多,亦都大只,加埋配料好香口😋👅香煎九肚烙 $88我谂大家都食好多炸蚝饼煎蚝饼,唔知大家有冇食过水瓜烙/九肚烙,佢同酒楼薄撑好似,其实几值得一试,唔使每次都系蚝饼咁闷,佢九肚鱼份量好够,又唔会煎得好㶶,推介😛😛

👅韭菜猪红 $55

👅镇店蚝仔粥 $105(煲) $55(碗)

👅香煎九肚烙 $88