2021-12-05
囍源古早蛋糕 (深水埗) @heiyuen💛💛💛店舖主打正宗古早蛋糕,低糖🍬少油🛢無添加,更加健康!同坊間其他店舖既制造方法唔同,佢哋使用嘅係水淋法,咁樣蛋糕🍰就會比較鬆軟,而且唔會燶邊燶底。有過百款口味💥,每日新鮮製造,如果唔想去到冇曬,最要提早訂購😌佢哋仲有免費送到地鐵站既服務,真係超級方便😻。🌟斑蘭古早蛋糕🌱🍰個蛋糕好鬆軟,的確冇燶邊燶底嘅情況,有淡淡的斑蘭味。擺咗一晚都仲覺得好濕潤軟熟,如果鍾意基本古早蛋糕嘅可以試吓呢個口味。。🌟特級朱古力髒髒古早蛋糕🍰🍫好吸睛嘅一款蛋糕,上面有唔少topping,中間有朱古力夾心,而且古早蛋糕都係朱古力味。一啖可以食到三種唔同嘅朱古力🍫。比起斑蘭味,呢款會甜少少,口味上會更加豐富。。如果係自己食,一日食唔晒,仲可以放雪櫃,可以保存到三日,都仍然係咁鬆軟。。📍 深水埗北河街123號地舖#囍源古早蛋糕 #囍源 #古早蛋糕 #深水埗 #深水埗美食 #深水埗黃店 #良心小店 #香港小店 #黃店 #黃色經濟圈 #香港加油 #foodiehk #hkfoodie #hkfood #foodhk #food #foodie #香港美食 #美食 #食 #食
💛💛💛
佢哋仲有免費送到地鐵站既服務,真係超級方便😻
🌟斑蘭古早蛋糕🌱🍰
🌟特級朱古力髒髒古早蛋糕🍰🍫
📍 深水埗北河街123號地舖
#囍源古早蛋糕 #囍源 #古早蛋糕 #深水埗 #深水埗美食 #深水埗黃店 #良心小店 #香港小店 #黃店 #黃色經濟圈 #香港加油 #foodiehk #hkfoodie #hkfood #foodhk #food #foodie #香港美食 #美食 #食 #食べスタグラム #食好西 #topcitybiteshk #topcitybites #hkfood #hkeat #hkig #打卡 #香港好去處