2022-01-25 769 浏览
成日抽起条根想食辣野 而家真系易咗好多 因为开到成行成市 唔使怕揾唔到🌶湾仔嘅川亭系我非常推介嘅 因为好正宗嘅四川味 而且价钱超值 🥢舖面系有啲细 适合一人独食或两人同行🧍‍♀️👫成日怕人少食唔到酸菜鱼 呢度可以叫一人份跟薯粉🍜朋友就点咗口水鸡酸辣粉 辣度拣咗中小辣 呢个辣度谭仔食开中辣嘅朋友系轻松应付到🌶🌶🌶贪心嘅我见小食好便 又叫咗三款 结果饱到上脑🤯💰川亭口水鸡重庆酸辣粉送豆浆 $60追加手拍青瓜 $10酸菜鱼片薯粉送罐装忌廉 $50追加酸辣云耳 $10#青椒皮蛋 $28👉🏻川亭湾仔联发街13号地舖.__________#湾仔 #湾仔美食 #酸辣米线 #麻辣米线 #米线关注组 #重庆酸辣粉 #酸菜鱼 #拍青瓜 #美食 #好吃 #吃 #出去玩#wanchai #wanchaigoodfood #ricenoodles #hotandnumbing #spicyandsour #Eeeeeats #igers #yum foodporn #instafood #tflers #omnomnom #辣汤 #麻汤 #酸汤 #麻辣 #酸辣 #米线専门店 __________
舖面系有啲细 适合一人独食或两人同行🧍‍♀️👫
成日怕人少食唔到酸菜鱼 呢度可以叫一人份跟薯粉🍜