2022-08-29
作为一个牛油果控,一定要黎试下呢间牛油果主题嘅正宗墨西哥餐厅😋餐厅系由墨西哥本土厨师掌舵,主打健康墨西哥菜🥑呢到环境清幽,落地大玻璃令餐厅好光猛舒服。店内挂满充满异国风情嘅特色装饰品同埋墨西哥特式玩偶,色彩缤纷,好有渡假风~Avocado Smoothie ($78)超级浓郁,好香牛油果同牛奶味,直头好似饮紧牛油果蓉咁😋Ceviche De Avocado ($149)牛油果+蕃茄+青瓜切粒,捞埋青柠汁嘅沙律,味道清新,作为starter真系好开胃😛仲有墨西哥脆片比你连埋一齐食,口感一流~Taco (Chicken, shrimp, carnitas pork, $89) 每款taco都有劲多菜仲有牛油果蓉,感觉好健康🤣点埋salsa汁一齐食真系够晒风味😋Birria Beef Stew ($189)呢个墨西哥炖牛肉饭,超级出色!牛肉炖到好淋好入味,个酱汁超浓牛味,送埋个饭食真系好满足🤤健康高质素特式墨西哥料理,值得再访👍🏻
餐厅系由墨西哥本土厨师掌舵,主打健康墨西哥菜🥑
Avocado Smoothie ($78)
超级浓郁,好香牛油果同牛奶味,直头好似饮紧牛油果蓉咁😋
Ceviche De Avocado ($149)
Birria Beef Stew ($189)
健康高质素特式墨西哥料理,值得再访👍🏻