2018-10-03 143 浏览
呢两日辣瘾发作好想食四川辣野🙈今晚同男朋友出旺角附近买嘢揾到呢间, 见个名同餐牌好似好正宗!决定一试😀就系对面既一个商场已经有一间分店😯不过见商场果间好似系煲/锅多,而呢间系小菜多,所以就入左呢间佢仲有重庆烧烤😯西利!真系好似返左大陆咁😂我哋叫咗干扁四季豆,尖椒猪肚,炸馒头,凉拌莴笋丝😁串烧就点左烧鸡肾,烧白鳝同埋蒜蓉多士对于其实不太食得辣既我,干扁四季豆同尖椒猪肚都叫咗bb辣,辣度真系好少,下次可以一碟小辣一碟bb辣😁😁 凉拌莴笋丝爽口,开胃,个辣几香口四季豆炸得几干身👍🏻D猪肚旧旧都唔韧,好难得😵😵 因为好多时出街食猪肚都系偏浅色好韧果种...见到就唔太想食🙈🙈呢两样𩠌下次我再拣返辣D应该就perfect! 😁😁炸馒头细细粒,不过明明餐牌见到系半打,黎到有8粒🤨🤨😂😂刚刚炸起,热辣辣,个馒头唔会太空气又唔会太实,不错不错😁烧白鳝同鸡肾就系落辣粉烧,味道正常~反正个蒜蓉包落左D蜜糖,就有种久违左既BBQ味道😂😂整体黎讲都好满意,会再帮衬!👏🏻👏🏻
呢两日辣瘾发作好想食四川辣野🙈
我哋叫咗干扁四季豆,尖椒猪肚,炸馒头,凉拌莴笋丝😁
串烧就点左烧鸡肾,烧白鳝同埋蒜蓉多士
凉伴莴荀丝
凉拌莴笋丝爽口,开胃,个辣几香口
干煸四季豆
四季豆炸得几干身👍🏻
尖椒猪肚
呢两样𩠌下次我再拣返辣D应该就perfect! 😁😁
炸馒头
炸馒头细细粒,不过明明餐牌见到系半打,黎到有8粒🤨🤨😂😂
刚刚炸起,热辣辣,个馒头唔会太空气又唔会太实,不错不错😁
串烧
烧白鳝同鸡肾就系落辣粉烧,味道正常~
反正个蒜蓉包落左D蜜糖,就有种久违左既BBQ味道😂😂
整体黎讲都好满意,会再帮衬!👏🏻👏🏻
2018-10-02
凉伴莴荀丝