2025-01-05
呢间居酒屋环境好日系,餐厅设有卡位,4-8个人都有,坐得好舒适阔落。好啱朋友聚会,慢慢倾偈啱晒。食材高质,份量充足👍。仲有好多唔同品种的日本清酒可以选择我地叫咗以下食品:❤️刺身拼盘有带子、吞拿鱼、三文鱼、虾。件件刺身都大大件,好肥美新鲜👍❤️海鲜天妇罗盛盒海鲜盛合包括多款新鲜海鲜同埋时蔬,包你满意。鱿鱼、南瓜、秋葵、茄子、冬菇同埋番薯,全部都炸到外脆内软,口感一流。❤️海鲜炒饭好多种海鲜,鱿鱼🦑,虾🍤、鸡蛋一齐炒。炒饭炒到一粒粒,又带有少许饭焦,食起身好有海鲜的味道😋❤️清酒煮蚬蚬肉鲜嫩,搭配清酒味道,更加提升咗海鲜嘅鲜味。❤️串烧鸡、牛肉车厘茄串鸡肉烧得刚好,外脆内嫩,配上特制酱汁,味道无人能敌。牛肉包住茄子烧到啱啱好,夹埋一齐食好有口感😋❤️厚烧玉子玉子好滑溜,口感滑溜,蛋味浓郁,真系一口接一口。❤️柚子豚肉石头汤汤底用石头慢煮,加入柚子令汤水清新又香气扑鼻,豚肉软滑,吸收咗汤汁嘅精华,食落去好满足。
我地叫咗以下食品:
❤️刺身拼盘
有带子、吞拿鱼、三文鱼、虾。件件刺身都大大件,好肥美新鲜👍
❤️海鲜天妇罗盛盒
❤️海鲜炒饭
❤️清酒煮蚬
蚬肉鲜嫩,搭配清酒味道,更加提升咗海鲜嘅鲜味。
❤️串烧鸡、牛肉车厘茄串
❤️厚烧玉子
玉子好滑溜,口感滑溜,蛋味浓郁,真系一口接一口。
❤️柚子豚肉石头汤