2023-07-13
自从上次食完之后,就对佢个汤底念念不忘,喺尖沙咀区嚟讲,价钱又相宜,质素又中上,所以我哋不知不觉变咗我哋嘅饭堂之一😂顶级安格斯牛肉船汤金边粉 $92汤底依旧浓郁,有阵阵肉香同轻微药材味,配料亦相当给力,有鱼蛋,炸猪皮萝卜等等,金边粉吸收咗汤底嘅精华,香滑入味,而安格斯牛肉嫩重牛味,再加埋个汤底,相得益彰🫶🏻烟鸭胸船汤薯粉 $72嚟咁多次都未试过食鸭胸😂 鸭胸个Sɪᴢᴇ都几大,有5大片,味道系平时一般食到鸭胸嘅味道,薯粉系属幼身款,而且弹牙又唔难咬断👍🏻泰式炸腩仔 $88今次炸腩仔相对薄身,但又有唔同嘅口感,食落似炸咗嘅猪颈肉,非常香脆惹味,送酒一流🥴泰式炸虾饼 $49一共三大圈,仲有虾片做伴碟,虾饼炸到脆卜卜,口感唔系话去到好弹牙果只,但就十分扎实,系满满嘅虾肉啊😍除咗之前讲嘅优点外,最抵死系佢啲嘢食都算偏重口味,但食完你又真系唔会口渴,所以真系食多啲都唔怕啊😚
顶级安格斯牛肉船汤金边粉 $92
顶级安格斯牛肉船汤金边粉