2018-05-03 52 浏览
而家嘅越南嘢 统一都清一色喺地下铺而且大部分都系用个越字嚟做 餐厅名显得好单调呢间jk kitchen 就咁睇都唔知道原来系食越南嘢 唔好畀佢外表好靓嘅装修呃到其实入面并唔系食西餐以系食越南嘢一睇餐牌啲价钱喺铜锣湾嚟讲都算系经济实惠起码五十几蚊就已经可以有碗汤河呢个价钱去任何一间越南嘢其实都系差唔多价钱 而且加特饮都唔系好贵款式又多选择又多 其实都几写意环境方面就当然舒适一张枱同一张枱距离嘅位置有足够 而且空间又大完全唔觉得迫餐牌方面嘢食嘅选择都唔少 大部分正宗越南菜有嘅菜式呢度都有 而且有啲款佢会做得更加优秀或者进行改款不过完全唔会影响 口味外观呢下系值得赞嘅既然而家越南嘢 咁多间餐厅搞下新意思其实可能仲好咁今次头盘就嗌咗个串烧除咗泰国野有串烧越南啲串烧其实都几好㗎咁要咗个串烧鸡 两吋就三十几蚊 价钱方面啱啱好喇, 味道其实同平时食开𠮶啲都冇乜大分别保持到𠮶个水准所以系值得推介嘅之后主菜我今次就要咗个牛肉捞檬 佢想赛𠮶阵时仲会连埋一碗捞檬汁或者叫捞檬汤咁味道系酸酸哋嘅咁其实你话做开胃嘅一餐系完全符合晒就同平时食嘅嘢好唔同成个感觉系好清新 好fresh 而且完全唔会话好咸又或者冇味又或

既然而家越南嘢 咁多间餐厅搞下新意思其实可能仲好

咁味道系酸酸哋嘅咁其实你话做开胃嘅一餐系完全符合晒就同平时食嘅嘢好唔同成个感觉系好清新 好fresh 而且完全唔会话好咸又或者冇味又或者好辣 味道调教得真系啱啱好𩠌嘅份量都唔少㗎牛肉都大大话话有十几片真心一赞

至于饮品方面大约就二十几蚊一杯咁佢又都有啲特色可以畀你加珍珠更加珍珠就要加五蚊

咁我就要咗个香芋珍珠奶茶咁 呢个就反而普普通通啦。。。但系啲珍珠就真系要点名一赞因为真系好烟韧好好味 老实讲同天仁茗茶的珍珠都有啲钱所以呢一个都算系一个卖点

整体嚟讲两个人都系食咗 一百几二百蚊其实计番匀都好抵 有时间嘅话可以试下呢间嫁
2018-05-03
午餐