1K
2012-03-25 16 浏览
好食的韩餐, 铜锣湾不少, 但好食又抵食的真不多;今次有团购, 可以一试呢个新登场的餐厅!团购真系几抵, 最惊系买左佢执立, 不过新开不会了吧?要打上o黎订位, 接的似系韩国人, 英语有浓厚口音;不要紧吧, 沟通倒就得喇叭仲有, 韩国人主理, 仲有信心, 仲正!不过, 佢一早讲明可能会同人share 一张长枱, 最初有d 怪, 不过上到去, 你就见倒点解,全都系梗枱, 系已装左gas 炉的长枱, 我地两人, 冇咁多2人枱, 所以咁;不过就算搭枱, 地方仍好阔络, 唔洗惊.真系韩国男子做 reception. 也是说英语, 超有礼貌!由于系叫了set, 好快上野; 当然先上的系任食泡菜, 有8,9 碟, 好标准的前菜,全都好食, 印象深d的有豆卜及腌左的鱼仔.有几款encore 左一两次~跟住上的有烧肉类; 和其他韩烧的腌制法一样, 甜味多; 烧一阵就食得, 味不错, 系得几片, 到喉唔到肺...差点忘了仲有石头饭, 也是好标准的牛肉, 菜, 辣椒酱,捞起仲有少少饭焦味, 味很够, 辣椒酱超香, 也不是太辣的那种;但可能加得太多麻油, 麻油味盖过其他.食物很不错, 服务方面, 除左我地坐
好食的韩餐, 铜锣湾不少, 但好食又抵食的真不多;

今次有团购, 可以一试呢个新登场的餐厅!

团购真系几抵, 最惊系买左佢执立, 不过新开不会了吧?

要打上o黎订位, 接的似系韩国人, 英语有浓厚口音;
不要紧吧, 沟通倒就得喇叭
仲有, 韩国人主理, 仲有信心, 仲正!

不过就算搭枱, 地方仍好阔络, 唔洗惊.

全都好食, 印象深d的有豆卜及腌左的鱼仔.

有几款encore 左一两次~

跟住上的有烧肉类;
和其他韩烧的腌制法一样, 甜味多;

烧一阵就食得, 味不错, 系得几片, 到喉唔到肺...

差点忘了仲有石头饭, 也是好标准的牛肉, 菜, 辣椒酱,
但可能加得太多麻油, 麻油味盖过其他.

食物很不错, 服务方面, 除左我地坐房仔, 找人不易外, 其他也很好, 我们走的时侯, 那韩国男子也好有礼地道谢, 仲送张100蚊coupon.

等 "车立"的时候, 看看正价menu, 真系唔平噃...

我谂, 如果冇团购的未必会帮衬啰. 不过, 食完感觉真系好正宗.
用餐优惠
团购