2021-07-20 134 浏览
💚BICHO备长💚温泉蛋牛油果沙律小编唔知点解好中意食,其实就只系好正常嘅牛油果+沙律菜+半熟蛋+芝麻酱😂😂但系就系中意食。明太子鸡翼&盐烧鸡翼鸡翼完冇雪藏味,外皮岩岩好有微焦,肉嫩。两个都系正常。荔枝猪肉卷配搭新鲜。猪肉配上荔枝,大大减低猪肉嘅油腻感,再加上荔枝烤过之后嘅香甜,味道会几特别。美国安格斯牛柳小编见要成78蚊,谂住会系一碟安格斯牛柳,但系点知上到黎系一串3粒牛柳,个下惊讶咗嘅。不过肉质嫩,都大旧,5成就真系5成左右,味道正常。汁烧鱿鱼筒正常。鱿鱼爽口弹牙,酱汁少甜。佢有姜用配喺一边,可以自行选择加定唔加,小编就觉得唔加好食啲。辛辣炸鸡小编大爱。一定一定要趁热食,虽然冻咗都好食,但系热食好食劲多。外脆内嫩,juicy。完全无骨,啖啖肉。小编唔太食得辣,但系觉得呢个辣可接受,成件事好惹味,好好食。海胆海鲜炒饭小编另推呢个。海鲜炒饭比想像中好食唔少,仲要估唔到个饭做得几好食。炒饭吸哂海鲜味,炒得干身又够镬气,所以个饭好香。连小编呢个唔中意食饭嘅,都食咗几碗。海胆正常,不过唔鲜甜,但系胜在有唔少海胆。炒饭有鱿鱼、带子、蚬仔、墨鱼仔等等,完全系落足料。简单嚟讲,就系正常价钱正常质素
💚BICHO备长💚

明太子鸡翼&盐烧鸡翼
鸡翼完冇雪藏味,外皮岩岩好有微焦,肉嫩。两个都系正常。
荔枝猪肉卷,明太子鸡翼&盐烧鸡翼

荔枝猪肉卷
荔枝猪肉卷

美国安格斯牛柳
美国安格斯牛柳

汁烧鱿鱼筒
汁烧鱿鱼筒

海胆海鲜炒饭

简单嚟讲,就系正常价钱正常质素。不过海胆海鲜炒饭同辛辣炸鸡真系有惊喜,推荐大家食。
梅酒