2024-10-01 423 浏览
如果唔系朋友聚会拣中呢个地方,我都唔知道原来呢度有间咁适合聚会嘅餐厅。环境真系好一流,好靓,周围都系打卡位,啱晒女仔去今次我哋全部人都叫咗佢个周末早午餐,佢部份小食系放题,一路食一路倾都几唔错。而且佢嘅放题系侍应攞啲食物俾你,咁就唔会出现餐厅客人走来走去嘅情况。如果唔系朋友聚会拣中呢个地方,我都唔知道原来呢度有间金适合聚会嘅餐厅。环境真系好一流,好靓,周围都系打卡位,啱晒女仔去今次我哋全部人都叫咗佢个周末早午餐,佢部份小食系放题,一路食一路倾都几唔错。而且佢嘅放题系侍应攞啲食物俾你,咁就唔会出现餐厅客人走来走去嘅情况。整体嚟讲有几样食物系我觉得做得特别出色嘅首先系佢嘅饮品,二拣一嘅饮品我拣咗watermelon grade delight. 饮落好清新,西瓜同埋提子嘅味都好突出,而且有好多果肉,劲fresh我哋升级咗个龙虾芒果沙律,我觉得升级得好值,佢嘅龙虾虽然唔系热嘅,但系都比平时自助餐嘅冻龙虾更加有龙虾味,而且芒果都几甜,配埋下面嘅沙律酱同埋一啲其他蔬菜,就好清新。另外佢个蟹肉海鲜羹都几出乎意料,因为佢嘅海鲜好多 有八爪鱼,青口,真正嘅蟹肉。味道比起其他菜式相对清淡少少,所以建议开

今次我哋全部人都叫咗佢个周末早午餐,佢部份小食系放题,一路食一路倾都几唔错。而且佢嘅放题侍应攞啲食物俾你,咁就唔会出现餐厅客人走来走去嘅情况。如果唔系朋友聚会拣中呢个地方,我都唔知道原来呢度有间金适合聚会嘅餐厅。环境真系好一流,好靓,周围都系打卡位,啱晒女仔去

整体嚟讲有几样食物系我觉得做得特别出色嘅

另外佢个蟹肉海鲜羹都几出乎意料,因为佢嘅海鲜好多 有八爪鱼,青口,真正嘅蟹肉。味道比起其他菜式相对清淡少少,所以建议开头嘅时候食咗先。

任食嘅小食里便,我觉得佢嘅沙嗲串烧 鸡 系几出色,我食过唔少嘅串烧可能相对比较干少少,但系佢应该真系好Juicy。爆汁个种 正

甜品方面我哋就冇upgrade到,拣咗个黑糖椰子雪糕。其实本身见到就咁雪糕都唔系话特别有期待,都以为系普普通通一个黑糖味嘅雪糕。点知佢做得好有心思,首先雪糕上面真系淋咗黑糖啦,而且隔离系布满晒个椰子丝。咁样都未完,佢仲有一啲桃胶同埋水晶状啫喱,成件事就即刻丰富咗好多。满足晒个心瘾。