2024-07-17
呢间餐厅装修又chill 又relex。环境好好,真系坐得好舒适阔落。干净企理。而且店员服务很好。上菜速度理想,每碟𩠌都可以热辣辣一齐食。1)飞天通菜👍🏻👍🏻👍🏻通菜碧绿爽脆亦都炒得好入味。😋2)冬阴功海鲜汤- 呢个超有惊喜嘅冬阴功汤。汤底味浓,饮落亦都好舒服,虾好大只。好鲜甜。试咗真系停唔到口。正呀👍🏻👍🏻👍🏻3)马莎文咖喱牛肉饭咖喱牛肉汁香浓足料。再加米饭好软糯,好香好有质感。好好食😃4)鸡肉及猪肉沙嗲呢个串烧好香好juicy,肉质好鲜嫩入味😌唔错👍🏻再完美配合埋秘制沙嗲酱汁。整体配合得好好!好惹味😋推介💁🏻♀️两杯non-alcoholic 饮品 - Best Bangkokwith apple juice cranberry juice, lime Juice, sweet basil leaves and soda。饮左一啖已经透心凉。Yellow Sky - 🙋🏻♀️超级推介。菠萝汁加橙汁同埋柠檬汁& 红石榴汁混合而成。好好饮。好有层次感。透心凉🤗以上嘅组合好精彩好丰富😍食材精美新鲜,用心制作。绝对系必食推介😍👍🏻👍🏻👍🏻我哋边享受美食边倾偈,呢度服务态度都好好。全程都好
1)飞天通菜
👍🏻👍🏻👍🏻通菜碧绿爽脆亦都炒得好入味。😋 2)冬阴功海鲜汤
- 呢个超有惊喜嘅冬阴功汤。汤底味浓,饮落亦都好舒服,虾好大只。好鲜甜。试咗真系停唔到口。正呀👍🏻👍🏻👍🏻 3)马莎文咖喱牛肉饭
咖喱牛肉汁香浓足料。再加米饭好软糯,好香好有质感。好好食😃 4)鸡肉及猪肉沙嗲
两杯non-alcoholic 饮品 -
Best Bangkok
我哋边享受美食边倾偈,呢度服务态度都好好。全程都好写意,感觉好似去咗一个短程泰国之旅咁样 take 咗个break。好难得香港可以揾到一个咁舒服嘅聚脚地方,Menu仲有好多唔同嘅main course & 甜品选择。好有特色。用心制作。所以我都极力推介❤️
绝对系必食推介😍👍🏻👍🏻👍🏻