2019-07-16 27 浏览
朋友介绍佐敦有间唔错既小菜馆, 价钱仲好平, 于是我就带左屋企人黎食系墙上写左好多每日推介, 都有我地日常钟意食既小炒我地研究紧食咩时, 老细话今日红蟹好靓, 系冻食老豆一听到, 就话想食, 话平时食冻蟹无咁平, 就叫左只中size 黎满足佢其实我好少食冻蟹, 应该系潮州冻蟹, 不过肉质几鲜甜, 多肉, 用最简单既煮法, 反而愈食得出蟹既鲜味另外, 我地叫左海南鸡饭, 价钱超值, 只系$38海南鸡, 肉质OK, 鸡皮爽, 最重要系碗鸡油黄饭, 香而不腻咕噜肉, 汁酱酸甜醒胃, 肉质嫩滑, 好有家的味道椒盐墨肉咀, 炸得通透, 咬后好爽有口感豉椒蛏子, 蛏子饱满肥美, 酱汁惹味, 系我最喜欢既小炒呢到食小炒, 除左白饭, 仲有鹅油饭, 系白饭上淋上鹅汁及酱油, 未食已经闻到咁香, 入口更加无得顶!食任何野都可以用优惠价加饮品, 加$4 就有冻柠茶了结果, 屋企人都话下次再话可以返黎食, 已经谂埋下次食咩㖞

系墙上写左好多每日推介, 都有我地日常钟意食既小炒

我地研究紧食咩时, 老细话今日红蟹好靓, 系冻食

另外, 我地叫左海南鸡饭, 价钱超值, 只系$38

咕噜肉, 汁酱酸甜醒胃, 肉质嫩滑, 好有家的味道

椒盐墨肉咀, 炸得通透, 咬后好爽有口感

豉椒蛏子, 蛏子饱满肥美, 酱汁惹味, 系我最喜欢既小炒

食任何野都可以用优惠价加饮品, 加$4 就有冻柠茶了

结果, 屋企人都话下次再话可以返黎食, 已经谂埋下次食咩㖞