2023-05-27 74 浏览
身边有唔少元朗友推介位于鸡地既呢间码头上鱼,话佢地啲材料真材实料,超级正😍😍今日就决定和朋友仔去试下,顺便庆祝佢转到新工🥳我地去到发现餐厅有好多优惠呀😃包括七点前离座有七折😃😃舖头系楼上舖黎既,要行一条楼梯,一边系码头上鱼,一边系码头故事,我地本身想食鱼汤火锅,但我朋友见到话呢度有正宗川菜,佢就话要黎食四川最出名既干锅😀😀好啦,干锅可以拣既配料有好多,一般既海鲜都有😃😃我地㨂咗一个金牌麻辣海鲜干锅,入面材料好丰富,有肉蟹、蚝、虾、鲍鱼、鱿鱼须、墨鱼丸和蚬,够我地两个人食😄😄除此之外,我地仲叫咗一客麻婆豆腐和码头无骨花雕醉鸡😄😄金牌麻辣海鲜干锅麻婆豆腐码头无骨花雕醉鸡食物全部都好吸引😌😌 衬而家有新开张优惠,要把握机会带埋屋企人黎食😄😄😄码头上鱼 (元朗)元朗凤攸南街9号好顺利大厦1座1楼2号舖

金牌麻辣海鲜干锅

麻婆豆腐

码头无骨花雕醉鸡

码头上鱼 (元朗)
元朗凤攸南街9号好顺利大厦1座1楼2号舖