2021-07-17 3066 浏览
之前都有黎食过今次见到午市有减$40优惠,所以叫咗个澳洲和牛餐,加上朋友生日想食豪啲肉质一流👍🏻无论系头一碟肉定再加单,都keep到同一水准,我同朋友都食得超开心最惊喜既系果到啲员工可能听到我同朋友讲生日快乐,之后佢地送咗个和牛蛋糕比我地,E个行为真系好warm🥰员工服务态度又好好,行过都会问洗唔洗加汤加肉,有种宾至如归既感觉😊由于同朋友食得太开心,我地食到OVER咗90分钟都唔知,但礼貌上我地都有问下经理系咪够钟,经理话可以比我地坐多阵,最后仲要加多句「慢慢食啦,我地唔急,你地都唔好急」,我朋友仲赞我冇介绍错😬环境卫生都好好👍🏻(唯一缺点就系冷气好似唔够,可能我本身个人怕热啦,食到中间觉得有啲热,我有同员工反映,但员工话冷气已经开到最大,之后个员工送咗个风扇仔比我,真系好开心😉)下次一定会再带多啲朋友过黎食👍🏻👍🏻👍🏻
之前都有黎食过
员工服务态度又好好,行过都会问洗唔洗加汤加肉
,有种宾至如归既感觉😊
环境卫生都好好👍🏻
下次一定会再带多啲朋友过黎食👍🏻👍🏻👍🏻