2021-12-12
收工系附近行下,睇下有咩好食,行过见门口都几多人等外卖,入面又好似爆晒咁,即管试下,好好彩仲有位,真系慢少少就要等。两个人决定叫两个饭嚟share,再加个小食,叫埋野饮啱啱好。好多款饭都好似好正,最后决定叫秘制沙嗲牛肉双㶶边兰王蛋饭同即叫即炸椒盐猪扒饭。小食就拣咗蜜汁鸡翼,野饮就手揽柠茶柠水各一。秘制沙嗲牛肉双㶶边兰王蛋饭 $78好香,跟一兜仔菜脯,个沙嗲好正,食到花生酱味,d 牛肉唔会老晒过熟,个饭系炒底,正,只蛋由于我唔食生蛋黄,净系食咗蛋白,好香真系,朋友就大赞个黄好正。即叫即炸椒盐猪扒饭 $78见隔离左右个个都有叫呢个饭,餐厅又大大张poster,劲吸引,劲多旧猪扒,咬落仲好juicy,又香口,唔会话好辣,个饭都系炒底,两个炒饭都系粒粒分明,掂。蜜汁鸡翼 $48由细到大都好钟意食蜜汁鸡翼,所以要叫嚟试,够晒蜜糖,又够脆,旋风式食咗3只🤪手揽柠茶柠水 $17正常野饮,不过唔知点解叫手搅😂😂😂唯一弹嘅地方系,d 位有d窄,人又真系好多,其他都好好,值得再食。
秘制沙嗲牛肉双㶶边兰王蛋饭 $78
即叫即炸椒盐猪扒饭 $78
蜜汁鸡翼 $48
手揽柠茶柠水 $17
正常野饮,不过唔知点解叫手搅😂😂😂