2014-05-19
5月1日母亲节当天,我们一反常态去食PIZZA,呢度出名平,又冇咁多人,所以谂住嚟试下,我们12:30左右去到,冇咩人,只要等一张枱就到,好快,但原来呢度系冇六人枱的,失策左添.入到去坐到好入,环境布置都OK的,有用过心思的.人面已好多人在开餐, 见到餐牌都好多选择,同埋价钱好平,我们点左忌廉周打鱼汤,沙律,蒜蓉包食住等. 周打鱼汤唔够热,都多料的,份量系好细. OK.蒜蓉包就好味啦,够香又够热呀,都好脆呀, 8元2件大大件. 鲜虾沙律卖相都几好,不过劲多生菜,劲多酱,虾就麻麻地,唔够新鲜,仲有一个菠萝沙律,又系劲多生菜,劲多酱,所以都一般, 鸡亦细只不过都几好味的.PIZZA系杂菌及烟三文鱼,PIZZA细份,麻麻地入味,杂菌冇咩味的,三文鱼都OK. 香辣菠菜烟肉意粉一般,料都多的,不过味道麻麻地,唔系好入味. 焗田螺好细只,不过都几好味,几香的. 焗海鲜饭一般啦,唔算太出色,多海鲜,有青口,鱿鱼等,不过味道都系好普通.肉酱意粉OK,唔够多肉酱. 饮品系加$12元任饮,有部咖啡机,有LATTE,朱古力,朱古力咖啡,美录. 几好味呀,仲有汽水机,有水机. 唔使全枱人一齐饮都得. 服务都几
服务都几好的,每张枱有个按钟. 好快有人嚟SERVE. 呢度D嘢食上得劲快,全部都系整定再番热的,所以感觉麻麻地.