2023-08-25
先讲味道份量都算唔错,系盐烧牛舌唔点 honey mustard就无乜味,完全唔觉有盐,不过好软身唔怕太难咬。问题就在于呢间餐厅系只有电子点餐,仲要佢电脑出错。平日 lunch set另加正价咖啡可享半价优惠。正价dirty coffee $36 半价理应为18。但 lunch set加配 dirty盛惠收取$19。同行朋友的 另一lunch set另一款咖啡同样问题收多一蚊。下单前告知店员此问题,店员查询后话系落单系统出错,净系叫我现时照下单,咁就一心以为佢会埋单时处理错误啦。点知埋单时再问佢有无扣返佢先话系电脑出单无得改,一定要照比佢收多两蚊。佢话宜家埋单时改唔到单处理唔到,只系会通知电子点餐系统嘅公司改返,被踢爆都完全无谂过要点赔偿或退款。我自己就几个月先食一次呢间餐厅,所以我唔知佢系统系几时开始出错,一路以嚟收多左客人几多钱。大家食饭自己小心睇下张单。