2023-08-21 367 浏览
呢间餐厅每日都有唔同嘅精选套餐,你可以按照自己嘅喜好去拣选。精选套餐包括餐汤、餐包同埋饮料😋😋。⭐️ 蒜蓉汁鸡扒纽伦堡肠配薯菜佢嘅鸡扒相对厚身,唔系好大块,大概一只手掌嘅size。佢配上两条纽伦堡肠,可以明显咁尝到佢煎香嘅味道。而佢嘅薯条系细身同埋薄片状,类似急冻薯条,上面洒咗啲味粉🤔🤔。我觉得味道有啲浓郁👀,蒜蓉汁有啲咸😳😳,而薯条上面嘅味粉都有啲浓郁,有啲过份。如果你偏好清淡口味嘅话,可能唔太啱😛。佢嘅餐包附上牛油,都算系一般水准。⭐️ 热咖啡系正常即磨咖啡嘅水准☕️☕️,无特别惊喜🧚‍♂️见到其他人试佢嘅铁板餐同埋炒公仔面,下次嚟嘅时候都可以试下😋🍄 总括嚟讲我觉得食物嘅味道相对浓郁,份量都唔错,性价比都算可以😇😇📍 香港达人(黄大仙中心) HK Diner (Temple Mall South)黄大仙正德街103号黄大仙中心南馆L1楼122B号舖Shop 122B, L1/F, Temple Mall South, 103 Ching Tak Street, Wong Tai Sin

⭐️ 蒜蓉汁鸡扒纽伦堡肠配薯菜

⭐️ 热咖啡
系正常即磨咖啡嘅水准☕️☕️,无特别惊喜

🍄 总括嚟讲
我觉得食物嘅味道相对浓郁,份量都唔错,性价比都算可以😇😇

黄大仙正德街103号黄大仙中心南馆L1楼122B号舖
蒜蓉汁鸡扒纽伦堡肠配薯菜