2018-03-04 41 浏览
第一眼比呢间餐厅吸引住,系好多个笑哈哈波波,心念又可以影张相呃like。同朋友影咗一阵,睇吓个餐牌,价钱都好合理,就决定入去食啦。入到去 全部都系黄色笑哈哈波波,最欣赏系个碟写住 “you made us all smile 😃 ” 坐底就觉得开心。香脆炸虾丸杂菜沙律用咗个篮装住啲虾丸,虾丸外脆内有大大虾肉。仲有杂菜沙律可以食,感觉可以冲淡热气。马介休球配杂菜沙律炸马休鱼球食落软琳琳,外面系薄薄地少脆,内面有马铃薯泥、洋葱、芹菜同马介休,食落好饱肚自家制烤肋骨 (半份)份量都唔少,有肋骨,薯条同沙律。肋骨大大条,酱汁酸酸甜甜。薯条系细条薯条,沙律份量多。包㖞西班牙海鲜饭本身想食呢个饭,可惜食𠮶阵时冇包,个staff都同我哋讲个日冇哂包,叫我哋可以转食其他,或者照食个饭就可以减$10。朋友都系好想食饭,最后都叫咗呢个饭。西班牙海鲜饭饭则比较硬身,有咬口,入面有唔少嘅海鲜有青口鱿鱼虾,饭入味,相信如果有包味道层次会更多。云朵特浓朱古力呢个好靓呀,上面有个大棉花糖,可以灭嚟食,下面系笑哈哈样嘅朱古力。好惊太甜,饮落味道啱啱好。焦糖爆谷云朵雪糕呢个都系呃like既时候,云朵上面有焦糖爆谷,中间

同朋友影咗一阵,睇吓个餐牌,价钱都好合理,就决定入去食啦。

香脆炸虾丸杂菜沙律

马介休球配杂菜沙律

自家制烤肋骨 (半份)

包㖞西班牙海鲜饭

云朵特浓朱古力

焦糖爆谷云朵雪糕
呢个都系呃like既时候,云朵上面有焦糖爆谷,中间系有笑哈哈图案,同雪糕。雪糕好柔软,同朋友不黎食。

伯爵茶焦糖布丁🍮
钟意食焦糖布丁,上面整到吹卜卜,食落甜地地

特饮
呢间餐厅做紧一个优惠,只要系ig/fb打卡,就可以免费有一杯特饮,梗系要拎优惠啦。