芝加哥串燒酒場

Chicago Bar And Restaurant
放假好适合约朋友嚟饮杯嘢倾计🎄啤酒配上串烧就系最佳嘅配搭😛 黎到兰桂坊呢间地舖气氛比较Chill🪩食物份量丰富CP值高串烧一次过系大块木板上面上碟好霸气😂 系Happy Hour既好选择❤️⭐️人气豚肉组合 🐷呢个组合CP值好高👍🏻 一次食到晒烧乳猪猪颈肉 烧黑豚同埋荔枝豚肉卷🍇 最欣赏烧乳猪嘅外皮脆卜卜但系唔会感觉肥腻🥹⭐️ 宫崎去骨鸡腿 🍗⭐️ 炭烧鸭胸 🦆⭐️ 盐烧牛舌心 👅⭐️ 安格斯牛肉葱串 🥩⭐️ 香蒜葱花广岛蚝 🦪⭐️ 盐烧鸡翼 🐔⭐️ 芝士和牛串 🧀⭐️ 大葱鸡髀肉串 🥬⭐️ 烧大啡菇 🍄‍🟫⭐️ 凤梨烧 🍍叫咗唔同串烧都好丰富❤️‍🔥 特别钟意去骨鸡腿啖啖肉好Juicy🤩 广岛蚝都非常饱满同新鲜有惊喜🌊 牛舌同埋安格斯牛肉既肉味都好浓⭐️ 蜜汁黑豚扒珍珠饭 🥓蜜汁黑豚扒肉质咬落好软嫩🥰 烧过既蜜汁带点焦糖香好惹味 🍯⭐️ San Miguel Cerveza Negra 🖤⭐️ Kirin Ichiban 🍺点咗两杯啤酒都好啱配串烧🍻 Kirin就系比较经典嘅日式清爽入口感🇯🇵另一杯黑啤就比较干身有特色
人气豚肉组合

⭐️人气豚肉组合 🐷