2019-07-19 776 浏览
话明叫得做烧鹅大皇 当然系食港式烧味嘅地方而且主打应该系烧鹅 大家慕名而来都系为左烧鹅饭店内环境真系好一般 夏天但系冷气唔冻 又迫地下仲有水 但鬼叫佢出名咩 就系黎度既特色 (建议接受唔到既朋友仔唔好黎)烧鹅饭(碟) $61 (好味指数: 😋😋😋)其实卖相真系唔错 但水准真系差左好多 肉质太'鞋' 调味太咸明火例汤 $9 (好味指数: 😋😋😋😋)今日应该系赤小豆鸡脚汤 真材实料 值得一试叉烧濑粉 $51 (好味指数: 😋)真心好想俾嬲嬲 但系佢个粉配个汤同芹葱粒都唔错 要嬲既系叉烧 干到一个点 硬到一个点 连叉烧味都无 超级失望其实我都唔系第一次黎食 以烧味饭既价钱黎讲系深水埗都算少贵 不过佢份量次次都好足 不过今次水准大跌 真系好失望 所以应该都唔会再食(👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻为最高)整体食物质素: 👍🏻👍🏻性价比: 👍🏻👍🏻推荐指数: 👍🏻

烧鹅饭(碟) $61 (好味指数: 😋😋😋)

明火例汤 $9 (好味指数: 😋😋😋😋)
今日应该系赤小豆鸡脚汤 真材实料 值得一试

叉烧濑粉 $51 (好味指数: 😋)
真心好想俾嬲嬲

(👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻为最高)
整体食物质素: 👍🏻👍🏻
性价比: 👍🏻👍🏻