📍水街高质汉堡黄店 -- C+ Burger相信HKU嘅朋友仔应该都听过呢间小店😍今日小编终于去试咗啦!😄唔讲咁多即刻介绍下先💕------⭐黑松露芝士汉堡($46)包包份量十足!💕汉堡包微微烘过 食落松软牛肉好厚好邪恶!入面仲夹咗生菜 蕃茄,芝士,洋葱口感丰富😄牛肉上面嘅黑松露好香😍😍如果牛肉再juicy啲会更好!------⭐欧陆汉堡($59)呢个可以话系大集烩汉堡😂除咗有齐上面个包嘅材料 仲加埋太阳蛋同烧烟肉!😍我地就将块牛肉转咗做鸡肉 食落juicy过牛肉 好几惊喜!烧烟肉脆脆地 咸香十足👍整个包嘅口感丰富💕-------总括黎讲汉堡嘅质素唔错 值得一试😝要留意嘅系铺头只有4-5个堂食嘅座位 而且系室外 建议天气凉小小去!😂店铺内有提供胶手套 可以放心用手拎住包包大啖大啖食 唔洗怕食到变污糟猫哈哈!😆--------评分(10分满分)卖相:8味道:8性价比:8回头率:7--------店铺资料名称:C+ Burger地址:西环西营盘水街10C地下6号铺前往方法:香港大学站B1出口

📍水街高质汉堡黄店 -- C+ Burger
------
⭐黑松露芝士汉堡($46)
------
⭐欧陆汉堡($59)
-------
--------
评分(10分满分)
卖相:8
味道:8