去开又一城 food court 食物又唔多吸引 谂起呢度有间一直都想试嘅过江龙 一于试试佢系咪同传闻中咁正叫左佢嘅两个招牌(1)贝汁酱油拉面(2)贝汁盐味拉面一上菜盐味拉面嘅汤底味扑鼻而来白松露油同牛肝菌非常突出汤唔算好热 但冷气都几大 所以都好惊佢会好快冻 啦啦林食左先 冇用咁多时间打卡呢个拉面嗅觉刺激绝对满足到拉面爱好者 不过食落去反而系比另一个拉面淡好多 重口味人士真心唔建议叫 如果本身唔好咸呢个拉面系唔错个选择😋到酱油拉面 闻落去冇咁香浓 不过食落汤底相对突出 贝汁味浓好多 都好鲜甜 不过就油左小小 我觉得唔加牛肝菌油会好味d 质感会light翻小小 不过黑松露酱都算唔小 系汤底到饮得出汤底虽然系值得一尝 不过个面底就强差人意🤨 好淋 个面摆多几分钟就跟加一pat嘢咁 呢个价钱本身会期望有得拣面嘅硬度 份量方面当tea系ok另外加左$15叫溏心蛋 好够味酒味够重 系蛋黄熟左小小 叉烧就切好薄 三层肉油脂分布唔错煮得好软熟 另一块瘦少少嘅亦唔柴 不过整体算ok 😌不过服务质素争少少 铺面当日唔算多人我亦坐系中间卡位位置 举左手劲来耐都冇人行埋嚟帮手落单 呢方面可以改善

叫左佢嘅两个招牌
(1)贝汁酱油拉面