2023-04-17
616系我咁多间打边炉入面其中一个Favourite店😍最钟意就系佢个汤底,超浓沙嗲溶岩汤底,想食埋食到牛肉原汁原味,就要叫佢个: 鸳鸯沙牛汤底 今次同屋企人一齐食叫左好多野~等我重点讲解下😍鸳鸯沙牛汤底 $82牛骨清汤配料有萝卜同牛展,牛肉鲜味香浓,而沙嗲溶岩汤底沙嗲味超香浓,基本上够味系唔需要点酱⭐️信洲和牛牛肩胛 $78616最新推出左日本信洲和牛,食落入口超级软嫩!油脂都分布得好靓~ ⭐️滑尾龙 $48616令我认识左咩系鸡蛋捞牛!牛肉一搞匀鸡蛋再渌就变得好软滑,我每次黎都一定会叫!⭐️手打虾滑🦐 $50新鲜手打口感好弹牙,啖啖虾肉最后一定要叫番个一丁捞埋沙嗲精华😍😍😍📍616牛肉火锅专门店 (三陂坊)荃湾三陂坊14-18号安安楼地下C号舖#eatwithlittleme #foodie #foodiehk #food #hkfoodie #instafood#foodphotography#香港美食 #美食 #美食推荐 #852#hkfoodlover#hkfoodie#foodiehk#foodie#hkblogger#hk #616
今次同屋企人一齐食叫左好多野~等我重点讲解下😍
⭐️滑尾龙 $48
新鲜手打口感好弹牙,啖啖虾肉
最后一定要叫番个一丁捞埋沙嗲精华😍😍😍
📍616牛肉火锅专门店 (三陂坊)
荃湾三陂坊14-18号安安楼地下C号舖
#foodphotography