2024-05-14 176 浏览
见到网上有人推介呢间,今日同朋友仔三个一齐黎试下,叫左3️⃣个set,网友话鸡皮饺子必试,我地就一致叫哂鸡皮饺子🤣Set1️⃣:原味东京捞面+鸡皮饺子生蛋黄、辣肉碎、葱花、韭菜、紫菜碎、生蒜、鱼粉及小麦面最原始版本嘅捞面,配料一样丰富,卖相吸引,想食原味嘅朋友可以试下🤟。Set2️⃣:肉の地狱+鸡皮饺子山椒胡麻冷捞面(中辛)叉烧片、生蛋黄、辣肉碎、竹笋、紫菜碎、红洋葱、炸蒜片、芫荽、腰果、青柠及小麦呢款面啱晒食肉兽嘅朋友,肉量非常多🤤。Set3️⃣:明太子忌廉捞面+鸡皮饺子猪腩、明太子、生蛋黄、葱花、紫菜碎、水菜、唐辛子丝、生蒜、鱼粉及小麦面明太子充满咸香,忌廉亦配搭得好,整体微辣惹味😍。三碗面嘅面条粗幼介于沾面和拉面之间,口感烟韧弹牙,将所有配料生蛋黄、葱花、紫菜碎、唐辛子丝、生蒜和鱼粉一起搅拌,充满层次感。鸡皮饺子有特色之余亦好高质,香口而不油腻。服务员亦殷勤有礼,值得比高分💯。
Set1️⃣:
原味东京捞面+鸡皮饺子
生蛋黄、辣肉碎、葱花、韭菜、紫菜碎、生蒜、鱼粉及小麦面
Set2️⃣:
肉の地狱+鸡皮饺子
山椒胡麻冷捞面(中辛)
呢款面啱晒食肉兽嘅朋友,肉量非常多🤤。
Set3️⃣:
明太子忌廉捞面+鸡皮饺子
明太子充满咸香,忌廉亦配搭得好,整体微辣惹味😍。