之前喺佐敦食过好正🤤系由法国蓝带厨师料理Tera嘅旗下品牌💕禅 Zen by Tera打主打白咖哩乌冬&刨冰🍧今晚好肚饿两个人点咗一个饭同乌冬😆加$28转套餐 有沙律加嘢饮🤟🏻日式照烧鸡扒白咖喱乌冬 $108可以免费转自家制香浓番茄汤🍅茄汤超浓郁!饮完都唔会口渴🥰下次会想试埋白咖喱乌冬🙈佢上面有薯蓉忌廉🤤感觉好正🤟🏻乌冬系赞岐乌冬!烟韧有口感💕鸡扒烧得超好食!照烧汁甜甜地👍🏻 鸡肉咬落好juicy🤤如果再大嚿啲就好🤩日式豚肉月见蛋丼饭 $118超好食嘅丼饭🤤推荐推荐!蛋汁捞埋炙烧豚肉😍豚肉肥瘦均匀,唔会烧到好干,有5大块,送饭一流!啲饭系日本珍珠米,软硬度煮得刚好👍🏻个汁调味都刚好,整体好满意🤤饮品方面试咗 紫薯鲜奶 同 抹茶鲜奶个人觉得紫薯比较出色,紫薯味好香浓🥳抹茶对我呢个抹茶控嚟讲唔太够~奶香较突出,如果唔钟意茶味太浓,咁就应该啱啱好🙈最后当然唔少得甜品🥰伯爵奶冻$58奶冻超浓伯爵茶味!唔会好甜👍🏻质感好滑钟意伯爵茶味嘅朋友唔好错过😍

打主打白咖哩乌冬&刨冰🍧今晚好肚饿
两个人点咗一个饭同乌冬😆
加$28转套餐 有沙律加嘢饮🤟🏻

日式照烧鸡扒白咖喱乌冬 $108
鸡肉咬落好juicy🤤如果再大嚿啲就好🤩

日式豚肉月见蛋丼饭 $118
超好食嘅丼饭🤤推荐推荐!

饮品方面试咗 紫薯鲜奶 同 抹茶鲜奶
个人觉得紫薯比较出色,紫薯味好香浓🥳

最后当然唔少得甜品🥰伯爵奶冻$58
奶冻超浓伯爵茶味!唔会好甜👍🏻质感好滑