2022-03-07 39 浏览
同朋友黎Cafe食野同打卡,呢间cafe既Croffle同油封鸭都好出名,系必食🥰🥰所以要黎试试😋🔹鸭与蛋 $208油封鸭充满鸭油香,肉质软腍重鸭肉香味,好邪恶🤓我最爱薯饼😍第一时间就食薯饼,好香脆!就算最尾再食都Keep 住咁脆👍🏻👍🏻窝夫烘得好皮层香脆,里面松软🤣仲有车厘茄,蘑菇同太阳蛋配搭一齐食,好丰富🥰🔹Pinku Pinku Bowl $138我觉得比较稀,似饮紧杂莓yogurt,想再杰身少少🤏🏻但系bowl上面有好多唔同水果同谷物,食既时候有唔同口感🔹焦糖脆饼 $68呢个甜品系Croffle🥰 Croffle系Croissant面团放份窝夫机度,压成Waffle!Croffle 好酥脆好香,上面舖满cream,同埋有唧焦糖酱同洒焦糖脆饼碎碎,食落有唔同口感,亦唔会过甜!cream 亦好creamy ,令人忍唔住一啖一啖食😋😋系分量细量细左D,唔系好够喉🤣
🔹鸭与蛋 $208
鸭与蛋