2021-11-06
店舖喺油麻地庙街转角位,小小嘅一间店,从外面内部装饰,到食物餐具,都睇得出店主嘅用心,以黑灰为主调,加上播放轻音乐,叫个all day breakfast,加杯嘢饮,如果周末的一天由咁样开始,真系生活享受。这样主要嚟chill嘅店,我哋都不会要求食物不用太复杂,最重要系味道,这店食物味道出色,小编同朋友坐bar枱,见住他们三位努力为我们预备食物,又会同食物加分,小编有时更睇重饮品。今次一样叫了一热一冻,热朱古力,但用了燕麦奶,亦混入榛子,朱古力味燕麦味榛子味各占分量刚好,同时味觉亦分到出来,利害,加上格仔型拉花,多了点型格味,赞。另一冻饮系热带杂果沙冰,原初以为会因为杂果颜色会丰富打卡会靓啲,结果系白色,打卡差了一点,但味道喜出望外,虽然饮唔出有乜生果,但就系好味,冰亦打得好碎,夏天饮一流。整体嚟讲,店确系唔错,亦见到不断有客人来,外卖嘅亦多,大家一定要嚟试吓。🌹全日早餐 - 煎肠、烟肉、炒蛋、杂菌、多士、沙律、煎番茄🌹辣茄汁蘑菇肉丸意粉🌹热带杂果沙冰🌹热朱古力 - 燕麦奶、榛子
🌹全日早餐 - 煎肠、烟肉、炒蛋、杂菌、多士、沙律、煎番茄
🌹辣茄汁蘑菇肉丸意粉
🌹热带杂果沙冰
🌹热朱古力 - 燕麦奶、榛子