2022-10-27
[油麻地]抵食足料鲍鱼花胶鸡汤💯今日去试村爷爷,6:30pm去到门口,已经有人排紧队。果然名不虚传🙈好彩时间尚早,等咗唔系好耐,就有得入去。餐厅内位置唔阔落,仲有啲迫,但冇办法,香港铺租好贵🥲喺排队的时候,侍应已经给我们餐牌,睇定食啲乜嘢。而且会帮我哋预先落单,入到去唔驶等咁耐😚👍🏻☁️鲍鱼花胶虫草花鸡煲翅$128☁️椰子螺头花胶鸡煲$78个鸡煲翅和鸡煲都十分足料🤤,好浓郁的鸡汤,配埋其他材料一齐煲,例如干瑶柱,好有家的味道🥰,而且每个汤有足半只鸡。重点,汤味浓,但无咩味精,因为返至屋企都唔口渴。我地跟咗两个餐+$15/餐,有一碗丝苗白饭,秘制豉油,在附送油菜一碟。⭐️CP 值简直爆灯❗️💯💯💯个秘制鼓油有微辣,配鸡肉一流🤤。简直系平❗️靓❗️正❗️回头率劲高!整体味道:🌕🌕🌕🌕🌑环境:🌕🌕🌗🌑🌑————————村爷爷龙虾汤.泡饭.炖汤专家 (油麻地)油麻地砵兰街72号地下————————-
☁️鲍鱼花胶虫草花鸡煲翅$128
☁️椰子螺头花胶鸡煲$78
个秘制鼓油有微辣,配鸡肉一流🤤。
简直系平❗️靓❗️正❗️回头率劲高!
整体
味道:🌕🌕🌕🌕🌑
环境:🌕🌕🌗🌑🌑
————————
村爷爷龙虾汤.泡饭.炖汤专家 (油麻地)
油麻地砵兰街72号地下
————————-