2011-06-28 92 浏览
其实同朋友断断续续咁仲试0左几间泰国0野,但大都好坏参半,冇乜冲动写食评。以这间为终结系因为呢间系我食过咁多间里面最---------------差!!!不过可能系希望越大,失望越大挂。事缘同朋友早两日见OR这间店都好似过得去,在红磡睇完戏后想去试试,谁不知入到去谂住叫0既海南鸡反同鸭肉金边粉都冇,大失所望下决定第日下午黎食LUNCH。老实讲,可能三十零蚊我唔应该有咩要求,但要我特登出黎食D 咁0既菜式我真系接受唔到。先讲个汤,我唔识分咩先叫味精汤但我估呢个系,因为好咸同饮完之后个口好唔舒服。再到个饭就..............首先,D 鸡真系鞋到无朋友,再到个饭,一D 都唔香,真系好多茶餐厅都好过佢,系个汁叫到见特下人。同朋友勉强(无夸大)用D 汁送完个饭拿拿临埋单走人。上OR见D 食评都唔系咁,唔知系我唔好彩定点,亦系呢个饭搞到我同我朋友决定放弃呢个泰国菜之旅(应该叫海南饭之旅)。总结黎讲,七十蚊以内食到0既海南饭其实同系俾百几二百食到0既唔差得远,我谂大部份都系D 明星效应居多。下一站,台湾小食~~~~
以这间为终结系因为呢间系我食过咁多间里面最
---------------差!!!

同朋友勉强(无夸大)用D 汁送完个饭拿拿临埋单走人。

下一站,台湾小食~~~~

2011-06-23