开咗咁耐仲要开越多分店 我到而家先第一次食😆原来旺角都开左!🥳平时lunchtime经过都见到人龙🤯装修好似泰国local小店🇹🇭坐得有d逼但都系特色(?!)😆🐓水门双拼鸡饭🍚 $62朋友话佢觉得炸鸡仲好食过水门鸡 所以叫左双拼✌🏻果然炸鸡好食d😂嫩滑juicy炸皮香脆 相反水门鸡比想像中干同鞋左dd☹️(我expect好似海南鸡咁滑...)酸甜酱汁好食😝油饭油香味可以再重d~大家可以all in炸水门鸡😂🦐凤尾虾炒金边粉🍝 $78我本身中意食Padthai😚呢个不错 湿润得黎唔会痴埋一pat💦酸味唔重调味刚好😋做到呢两样野我已经满意❤️蛋都几多同好入味!🐖泰式腩仔 $48切得好薄!! 即使佢都几多肥膏都唔会感觉成口油😝个皮够香脆 点酸辣汁好正☺️推介!🥤泰式奶茶Lunch set包野饮😗大大杯 好厚身够香浓 就算溶左冰都唔会淡!! 我觉特都系甜左少少🤏🏻(不过泰茶一向偏甜啦🙈)
水门双拼鸡饭
🐓水门双拼鸡饭🍚 $62