之前同fd嚟食过,觉得几好食,今次拣咗平日下午嚟,果然少人啲,加埋有日光照入嚟嘅落地玻璃,好舒服,有好小渡假feel。Tommy yummy嘅装修都好有泰国渡假风,好多绿色植物同民族pattern嘅野,食得好开心。今次嗌咗个虾片同自选3串串烧虾片份量好多,好脆口,每片都劲大块,一路食一路吹水就啱哂。串烧拣咗猪颈肉、猪肉丸同鸡肉串烧拣猪就实冇死,今次仲好喜出望外!猪颈肉同猪肉丸都好弹牙,唔会系鞋同成旧粉嘅感觉。至于鸡,都好嫩滑,唔会烧到好干。混沌海鲜杯面成日见啲人打卡,今次终于比我食到!份量超多啊!应该有两个杯面嘅份量~ 啲面炒得好香,酸酸辣辣,都几开胃,而海鲜都冇姑寒,比足料!芒果乳酪冰最后点少得甜品~ 之前嚟食过,好食到今次要encore😎 你以为佢系芒果冰,其实都系芒果糯米饭!入面有糯!米!饭!好正,一份甜品两个体验😍 芒果劲香甜,乳酪冰甜度就啱啱好,想做蚂蚁人就可以自由加椰奶😍 不过真系好大份,建议3个人先好嗌,咁前面先可以食多啲野😋呢度地点真心唔算方便,但野食真系高质又抵食,都唔怕行远少少😆食完去附近再饮2杯都仲得😆

今次嗌咗个虾片同自选3串串烧
虾片份量好多,好脆口,每片都劲大块,一路食一路吹水就啱哂。

串烧拣咗猪颈肉、猪肉丸同鸡肉

混沌海鲜杯面

芒果乳酪冰